Select Page

Vsako sezono nagrajujemo NAJ Simbioza dijake prostovoljce, ki sodelujejo v natečaju tako, da pošljejo svoje izdelke na temo medgeneracijskega sodelovanja in se potegujejo za super nagrade naših partnerjev!

Nagradni natečaj vsebuje nagrade za izdelke v treh kategorijah: naj FOTO, VIDEO in LITERARNI PRISPEVEK, ki jih učenci lahko ustvarijo na temo medgeneracijskega sodelovanja, po lastni želji in kreativnosti. Izdelke učencev zbiramo na sola@simbioza.eu. Šole lahko izobesite promocijske plakate in s tem povabite čim večje število učencev k sodelovanju.

Ocenjevanje: glasuje strokovna žirija (50% glasovanja), ekipa projekta (30%) ter Facebook glasovanje (20%).

Nagrade so razglašene in podeljene na podelitvi nazivov in zaključni slovesnosti Simbioza Šol, ki poteka v začetku junija. Nagrajence bomo predhodno obvestili prek koordinatorjev šol ter jih povabili na podelitev. Pogoji sodelovanja: izdelke učencev pošiljajo in prijavljajo koordinatorji oz. ostali pedagoški sodelavci iz prijavljenih Simbioza Šol. Vsaka sodelujoča šola se s prijavo na nagradni natečaj strinja, da se za namen promocije objavi ime in priimek ter razred nagrajenca/nagrajenke. Nagrajenci so dolžni nagrado prevzeti osebno ob podelitvi in razglasitvi rezultatov nagradnega natečaja ALI na sedežu organizacije (Dunajska 22, Ljubljana) z zakonitim predstavnikom v primeru mladoletnosti, oziroma lahko nagrado v njihovem imenu prevzame predstavnik šole na omenjenih lokacijah. V sklopu nagradnega natečaja se šola nagrajenca strinja z uporabo fotografij z nagrado za promocijske namene natečaja na spletnih omrežjih Simbioza. V kolikor se nagrajenci ne morejo osebno udeležiti podelitve, je šola dolžna poslati fotografijo nagrajenca/ke z nagrado ob prevzemu nagrade (za arhiv in dokazilo partnerju, ki podari nagrado).

Natečaj poteka CELO ŠOLSKO LETO, od 3. 9. 2018 do 20. 5. 2019!

PRIJAVE LAHKO ODDATE DO 20. 5. 2019!