Select Page

Glasujte za Laro, Žano, Danajo in Maksa, dijake Gimnazije Ilirska Bistrica, ki so za zadnji oz. tretji izziv nacionalnega projekta Sing-a-Vision posneli videospot pod šifro 3066 – Vedno sem te le gledal. 

Glasovanje bo potekalo do 27. 5. do 23.59, in sicer izključno prek spletne strani https://www.singavision.eu/sl/glasovanje. Glas bo mogoče oddati zgolj za enega od vseh naloženih videospotov. 

Na isti strani si lahko ogledate izdelke 27 skupin dijakov iz cele Slovenije, ki kažejo posrečeno združitev prevajalske, glasbene in video vsebine, je torej plod različnih etap in avtorjev.  Uglasbitve so ocenjevali v drugem izzivu, osnovo za uglasbitev pa so predstavljali prevodi dijakov, ki so bili prvi izziv projekta. 

Čestitke ekipi, ki je edina uspešno sodelovala na vseh treh izzivih! Držimo pesti in še enkrat vabimo vse, da glasujete za njih!

Sodeluj v javnem glasovanju za najboljši videospot Sing-a-Vision. Izbereš lahko samo en videospot, tako da klikneš nanj in na koncu seznama izbereš “Oddaj svoj glas“. Glasovanje traja od 20. 5. (12.00) do 27. 5. (23.59) izključno na tej strani, vsi videospoti pa so na ogled tudi na YouTube kanalu Sing-a-Vision


(Število obiskov: 175)
Dostopnost