Select Page

OBVESTILO ZA DIJAKE ČETRTIH LETNIKOV

Razpis za sprejem in podaljšanje bivanja študentov visokošolskega študija v študentskih domovih in pri zasebnikih za študijsko leto 2017/2018

Vse, ki vas zanima bivanje v študentskih domovih, iz Študentskega doma Ljubljana obveščajo, da je bil objavljen Razpis za sprejem in podaljšanje bivanja študentov visokošolskega študija v študentskih domovih in pri zasebnikih za študijsko leto 2017/2018. Celotno besedilo razpisa je objavljeno na povezavi: http://www.stud-dom-lj.si/razpis-javna-objava/2017/06/01/razpis-za-sprejem-podaljsanje-bivanja-studentov-visokosolskega.

Prošnjo za sprejem ali podaljšanje bivanja študent visokošolskega študija odda od 1. junija do 16. avgusta 2017 preko elektronske vloge na spletnem portalu eVŠ http://portal.evs.gov.si/bivanje/.

Z oddajo prošnje ne odlašajte do zadnjega dne!

Da pa se boste lahko na lastne oči prepričali, kaj vse vam bivanje v Študentskem domu Ljubljana lahko ponudi, vas v četrtek, 15. junija 2017, med 10. in 14. uro, Študentski dom Ljubljana vabi na DAN ODPRTIH VRAT Študentskega doma Ljubljana, ki bo potekal v Rožni dolini, na naslovu Svetčeva ulica 9, 1000 Ljubljana.

Marija Pirih,
šolska svetovalna služba


(Število obiskov: 12)
Dostopnost