Select Page

V ponedeljek, 25. maja 2020, je na Gimnaziji Ilirska Bistrica potekala podelitev spričeval, pohval in nagrad dijakom zaključnega letnika, ki je bila letos zaradi varnostnih ukrepov za zajezitev širjenja okužb z novim koronavirusom nekoliko manj slovesna kot pretekla leta. Zaradi epidemije COVID-19 tudi večine državnih tekmovanj ni bilo, zato je na podelitvi spričeval umanjkala tudi podelitev nagrad in priznanj Mladi upi, ki jih Gimnazija Ilirska Bistrica in Šolski center Postojna vsako leto podeljujeta najzaslužnejšim dijakom.

Dijaki zaključnega letnika Gimnazije Ilirska Bistrica, ki so bili vsa štiri šolska leta odlični, so prejeli posebne pohvale in knjižne nagrade, dijaki s samimi odličnimi zaključnimi ocenami pa so prejeli pohvale »Zlata petica« in majico z logotipom naše šole.

Spričevala, pohvale in nagrade sta dijakom ob upoštevanju varnostnih ukrepov podelila razredničarka zaključnega letnika gimnazijskega programa profesorica Marja Oberstar in razrednik zaključnega letnika programa tehnik računalništva profesor Klavdij Logar. Dijake je nagovoril tudi predstojnik Gimnazije Ilirska Bistrica Gorazd Brne, ki jim je zaželel uspešno opravljanje izpitov splošne in poklicne mature, ki se pričnejo že v soboto, 30. maja 2020, s pisnim izpitom iz angleščine.

Galerija slik