Select Page

Dragi dijaki/nje, spoštovani starši!

Objavljen je razpored govorilnih ur učiteljev/ic za starše, ki potekajo enkrat tedensko v dopoldanskem času, in razpored konzultacij za dijake/inje. Govorilne ure za starše so namenjene individualnim razgovorom med starši in učitelji/cami oziroma seznanjanju staršev z informacijami o delu posameznega dijaka/inje. Konzultacije za dijake so kontaktne ure, ki so namenjene tako šibkejšim kot dobrim dijakom, to pomeni v primeru težav ali želje po dodatnih znanjih.

Dopoldanske govorilne ure učiteljev/ic potekajo od 2. oktobra 2017 do 31. maja 2018.

Razpored dopoldanskih govorilnih ur učiteljev/ic je dostopen na spletni strani Gimnazije Ilirska Bistrica (www.ilb.scpo.si) v zgornjem meniju –> zavihek Starši –> Govorilne ure ali na povezavi Govorilne ure (“KLIK” na povezavo).

Prva skupna popoldanska govorilna ura bo v ponedeljek, 27. novembra 2017, ob 16.30 uri v prostorih Gimnazije Ilirska Bistrica. Obvestilo o skupni popoldanski govorilni uri z obrazcem najave obiska staršev bo pravočasno objavljeno na spletni strani šole. Najava obiska staršev je potrebna zaradi lažje izvedbe popoldanske govorilne ure in zagotovitve prisotnosti učiteljev/ic.

Vabljeni k obisku učiteljev/ic!

Gorazd Brne,
vodja Gimnazije Ilirska Bistrica


(Število obiskov: 24)
Dostopnost